top of page

Behandlings former i klinikken 

  • Traditionel kinesisk akupunktur bruger tynde nåle til at stimulere specifikke punkter på kroppen for at genoprette balance og forbedre energiflowet. Denne behandling kan hjælpe med at lindre smerter reducere stress og angst samt fremme generel sundhed og velvære

    • Som en del af akupunktur behandling vil der efter behov blive tilbudt elektroterapi, hvor effekten forstærkes ved hjælp af strøm. Der føres en ledning fra en nål i et akupunkturpunkt via et el-apparat over i et andet punkt. Når Apparatet tændes, løber der en strøm mellem de to forbundne punkter. ​

  • Cupping er en teknik, hvor glas- eller plastik-kopper opvarmes og placeres på specifikke områder af kroppen. Denne metode hjælper med at øge blodcirkulationen, lindre muskelspændinger, reducere inflammation og styrke immunsystemet. Det kan være særligt effektivt til smertelindring og reduktion af cellulite.

Mælkebøtte faldskærm Seed

Smerter lindring og skade forebyggelse 

Akupunktur er en effektiv og forebyggende metode for smerte behandling. Til forskel fra smertelindrende medicin vil akupunktur kunne lindre og forebygge dine smerter lidt efter lidt. Her finder du nogle eksempler på hvad behandles: 

  • Rygsmerter

  • Lændesmerter

  • Migræne

  • Frossen Skulder 

  • Seneskehindebetændelse

  • Tennisalbue 

Se alle behandlingerne her

2

Fordøjelsesproblemer 

Akupunktur kan anvendes til at behandle forskellige fordøjelsesproblemer som irritabel tarm-syndrom (IBS), fordøjelsesbesvær, oppustethed, halsbrand, kvalme og opkastning

3

Stress, angst og søvnproblemer 

Akupunktur kan være effektiv til at reducere stress, angst og hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten. Det kan også hjælpe med at lindre symptomer på depression og forbedre den generelle mentale sundhed.

4

Kvindes sundhed

Akupunktur kan hjælpe med at regulere menstruationscyklussen, lindre menstruationssmerter, lindre symptomer på overgangsalderen, forbedre fertiliteten og støtte under graviditet og fødsel.

5

Allergi og immunsystemet 

Akupunktur kan anvendes til at lindre symptomer på allergier, astma og styrke det generelle immunsystem.

6

Nikotinafhængighed og vægtkontrol 

Akupunktur kan bruges som en del af en strategi til at hjælpe med rygestop og kan også hjælpe med vægttab ved at reducere cravings, regulere appetitten og forbedre stofskiftet.

bottom of page